Totoro

Åh, vad jag hatar att ställa tillbaka dygnet till dagsrytm, man blir så himla trött och det håller verkligen i sig hela dagen. Somnade efter 8, ställde klockan på 12.00, snoozade till 12.54. Det är väldigt fint väder idag men jag orkar inte ta mig ut just nu, jag orkar verkligen inte. Plus att vi har tvättstuga 17.00 så jag tänkte kolla om den är ledig redan 16 så slipper man springa så sent.

Är sugen på att beställa lite ny film och serier men om jag ska köpa både en ny kamera och dator vet jag inte om min budget blir så bra, det lär ju ändå bli lite shopping i morgon(ska och inviga uteserveringen på roasters med sophia) fast mest kläder.

här är min önskefilmlista
  • Tonari no totoro
  • Twin peaks - fire, walk with me
  • Desperate housewives - season 3
  • L-word - season 1-3
  • Scrubs season 5-6
Det är nog allt jag kommer på i stundens hetta. när man väl kollar runt hittar man ju hur mycket som helst så det brukar bli dyra beställningar...

Jag och Christoffer är bjudna på bröllop i sommar så igår var vi och köpte en klänning till mig från lindex(!). Känns kanske inte så glamoröst men den passar perfekt till mig och tillfället. ska ha ett par svarta vintagesandaler med en liten klack och vristrem, förmodligen införskaffade under 50, 60-talet av min farmors syster. Hur fina som helst!
image2
min klänning som ska användas på bröllopet!

Bäst att springa ner till tvättstugan nu så man kan göra något mysigt ikväll!

Inget att förlora

Då var det dax igen. en sprillans ny blogg som jag ska försöka fylla med mitt händelserika liv och innersta tankar.
En liten presentation vore kanske på sin plats.
Mitt namn är Maya och jag bor i Luleå på kallkällan men min sambo och våra två katter, dom är otroligt grymma alla tre! jobbar på shell-hell vid mjölkuddsrondellen, endast natt så ibland blir det mycket dötid och då ska jag passa på att försöka uppdatera lite grann.

Står på jobbet just nu, hade just in ett gäng ganska jobbiga ungdomar som spillde ut en hel dricka på golvet, två taxitjejer och WT! WT(whitetrash) är en skön snubbe på typ 22 år som kommer in mitt i natten och handlar pålägg(!) och är extremt tystlåten. Den var min sköna kusin(som för övrigt också jobbar här) som döpte honom på grund av att det faktiskt ser ut som om han klippt sin egen hockeyfrilla. Jag menar inte att den är ful, den passar honom perfekt, men han ser verkligen wt ut. han har en jättedyr bil men billig frilla, bikstavligt talat. Men i natt var något förändrat. Han hade med sig en kompis! Han köpte french hotdog! och sist men inte minst så pratade han JÄTTEHÖGT. Han kanske ville vara häftig in för sin vän. Hur nu det skulle kunna imponera på någon vet jag inte...

Nu är jag i alla fall ensam igen, hur skönt som helst. Folk tror att jag blir ledsen om jag måste vara ensam på macken men jag är hur nöjd som helst! var just ut med soporna och stod en stund alldeles ensam på den knäpptysta parkeringen och andades in sommarens första natt. björkarna har spruckit upp och det luktar helt gudomligt. Jag är verkligen en äkta, inbiten romantiker när det gäller naturen, hur kan man inte vara det en natt som denna? En perfekt avslutning på en dejt hade ju varit en lång promenad i midnattsolen klockan 2 på natten, ljuset här uppe i norrland är så härligt, det blir aldrig mörkt under sommaren.


image1
Lite "neverendingstory"style

RSS 2.0