tentashopping!

gud, jag är helt splittad! tentaångest inför måndag och superupphetsning inför mådag för då åker jag ämnligen till stockholm med ändamål - shopping! 2 dagar på stan. Urban outfitters, topshop, zara, mango.... men vad mer?




Vart måste man shoppa när man är i sthlm?




det är veckans stora fråga! second hand eller vad som helst. spelar ingen roll. jag är så himla peppad. och imorgon får man lön. jag och sara ska och äta frukost på quality hotell, plugga lite sen shoppa och luncha. sen ska jag och C fylla upp skafferiet igen för det är helt tomt. jag ska grodda och baka bröd. sen ska jag och sara på vipkväll på gina tricot och äta tilltugg och dricka bubbel. sen kommer jag nog däcka av utmattning.

nu blir det plugg och greys anatomy!

just ja...






 krympligen från inishmaan var jätterolig och jättesorglig(blev gråtmild mååånga gånger) och jag hade 208 i maxpuls.
inte illa pinkat!





intervallstädning

Har just plastat in min jättedyra anatomibok eftersom den hade gått sönder i pärmen. det var en svår dag för mig...
Jag börjar upptäcka sidor av mig själv som är rätt nya och lite läskiga. till exempel har jag sällan tid att äta frukost för än efter 2-3 timmar efter jag vaknat. varför? jo för att jag tycker att jag har så mycket viktigare saker att göra, typ plasta in böcker, STÄDA(jag har blivit något av en pedant), måla pallar, klappa katterna(ägnar jag mycket tid åt när dom har lust) och typ fundera över vem som lånat vilka dvdfilmer och varför dom inte lämnat igen dom?!
och där kommer vi in på nästa konstiga vana. Imorse när chrille gick upp till jobbet så kunde jag inte somna om för att jag låg och tänkte på att elina lånat film(er) av oss som vi inte fått tillbaka än. det värsta var att jag inte kunde komma på vilka? var det bara konunges återkomst? eller?
jag vet, jag är lite "speciell". C brukar ge mig en undrande blick varje gång vi renbäddar och jag blir jättestressad(nästan irriterad) när han lägger kuddarna på fel plats(nu för tiden gör han det bara för att reta min pedantiska sida).

känner någon igen sig?

nu Måste jag gå och äta frukost och sen ska jag ut på intervallträning(-1kg sen förra veckan, tjoho!) vilket faktiskt är rätt motiverande men trist.


kizzs

Pyssling

jag gillar att pyssla. gör alltid egna födelsedagskort till exempel. och det ska ni få se precis......



.....nu!

image104
personen som fick det fyllde 53 och om ni inte fattar mitt lilla "skämt" med siffrorna är ni typ dumma i huvuet.
nä, förlåt.

image105
mitt anatomi-skrivhäfte.

image106
och här ser ni hälsoprom. häftet. so great.


Idag ska jag oc h sara och kanske anna på gratis after work(blue moon bar) och sen på teater. vi ska se krymplingen från Inishmaan. jag har tydligen redan sett den enligt min mor men jag har inget minne av det.

måste springa till skolan nu, eller helex. vi ska göra maxpulstester idag.

cashflow?

sjukt mycket att göra hela tiden. ojoj. idag är första dagen på månader jag har haft tid och ro att ligga i sängen i mer än en kvart utan att göra något vettigt, det är mycket uppskattat av katten som annars gillar att ligga och snooza med mig.

var på ikea i söndags och inandlade lite stuff, t.ex. en soffa vid namn ekeskog, lite kuddar, en filt... sånt där ni vet.
var även på fabriksbutiken och köpte arabiakoppar+skål med diverse muminmotiv(morran, hattifnattar, muminpappan, sniff - you name it). det blev ett ganska dyrt kalas som jag bittert fick ångra när jag ringre shell och fick veta att jag inte ens är schemalagd längre. tack så mycket. och nej, jag har inte misskött mitt jobb och fått sparken, det är en tjej som kommit tillbaka från sin mammaledighet så det finns inga pass kvar längre. men det suger ändå för jag kommer vara helt pank till jul. så inga julklappar i år då. det som brukar vara mitt största nöje(njaaa, nästan då). det är så himla kul att klura ut finurliga presenter till alla man håller varmt om hjärtat.

måste gåoch försöka äta något nu men det går inte så bra pga diverse problem. hade det inte varit för att vi ska ha lektion på inpuls hade jag varit tjurig och struntat i det men nej! jag är vettig så därför ska jag gå och göra ett nytt försök, hallelulja!


bai

SÄLJES!

Ikea-soffa, Klippan till salu! vit, med medföjlande svart överdrag. 500 kronor! bra skick.

image103

Köp den gärna.



Jag drunknar på LTU

har verkligen inte tid att sitta här, har sjukt mycket skolarbete. det är kul men jobbigt.
syrran är i NY och jag är så avis, hon köper skor åt mig som tröst :)

på söndag blir det IKEA i happis med Sara! yes.






image102

RSS 2.0