Mina händelser

Kom just från matchen, vi vann mot frölunda med 4-2 vilket var gött. idag har det väl inte hänt så mycket, dock några lustiga grejer. Nä, inte lustiga, udda.

1. Vi sitter på rätt dåliga platser, andra raden bakom frölundas bås när pucken helt plötsligt kommer flygande och träffar en gubbe i huvudet några platser bort. så jävla läskigt, jag ville typ gå hem. Det sjuka var att han började blöda men ville väl se klart matchen så han satt kvar. För konstigt. 

2. När jag och Daniel skulle gå från bilen visste jag en svinbra(!) genväg ner till ishallen. I samma sekund som jag varnar Daniel om att "det är jävligt halt här" gör jag en snygg glidtackling ner i marken. Daniel tror ju typ att jag har brytit lårbenshalsen och frågar bestört hur det gick. äsch då, ingen fara. jag hade en mjuk rumpa att landa på.

3. Jag glömmer bort att mamma och pappa åker till Kambodja i morgon och stannar i några veckor så när min roomie frågar mig om jag ska med till dom säger jag bara "njäe, tror inte jag orkar" varpå han tittar lite konstigt på mig och säger "men.. dom åker ju imorgon".

mina sprickor i taket

Har varit och simmat en sväng med Sarah ikväll och det var både trevligt men också sjukt jobbigt. hela bassängen var full med folk. att simma på led är ingen hit när man endast har ett val - att simma för sakta bakom en pensionär. men det var ändå sjukt skönt, vi badade bastu och snackade skit en stund efteråt.

gud vad jag är rastlös hela tiden, det bara kryper i kroppen. kan ju bero på att jag har så sjukt lite att göra till exempel. kan ju även bero på min brist på tålamod. så fort jag kommer hem lägger jag mig och räknar sprickor i taket och tänker tillbaka på helgen och önskade att den hade varat liiite längre, bara lite. snälla? men man vet ju aldrig, det kan ju bli en favorit i repris.

Var ju förresten så sjukt osmidig i dag. jag var ju på stan och hade en massa grejer att göra, kom hem och hade glömt hälften. det är väl bara att släpa sig in i morgon också. måste hitta nya byxor, alla jag äger sitter för taskigt.

Min kompis och min jacka

Har just kommit hem från stan, huvva så kallt det var. Jag är mesig när det gäller kyla. Jag har inte en fjällräven för att vara häftig utan för att jag skulle dö annars. av frostskador. Sen jag började jobba på fritidsgården har kidsen frågat ett antal gånger vad jackjäveln kostar. men vadå? det är ju inte som att jag köper en ny varje år. jag räknar kallt med att kunna ha den i minst tio till.  så den var inte ett dugg dyr. Ha!

Camilla har gjort mig sällskap idag, hon är så sjukt gravid nu. om åtta dagar borde den landa. Jag vet att hon inte gillar det men jag blir som nästan lite nojjig ibland när vi t ex ska gå i trappor. tänk om hon skulle trilla! Uschuschusch, hemska tanke. Jag har förresten dealat till mig att hon ska smsa om hon har möjlighet när värkarna börjar komma eller när vattnet går. Man måste ju hålla sig uppdaterad, heh.

Nu ska jag lägga mig och övervintra någon timme i soffan. orkar inte hur mycket som helst, va.


Min återuppståndelse

Förhoppningsvis är jag tillbaka nu, men man vet aldrig. har haft mina anledningar till att jag inte har skrivit och så men dom tar vi en annan gång. I helgen har det blivit två-dagars så idag ägnade jag morgonen åt att ligga i fosterställning och gny eftersom min mage inte gillar att jag äter dåligt i kombination med alkohol. fredagen var rolig men lördagen var inget att hänga i granen direkt. den hade väl några ljusglimtar men inte något nämnvärt direkt. Joel ska ju ha ett extra tack, likaså björn. Dom tar hand om mig i vått och torrt. I love you.

Var på matchen i lördags med Joel och det var faktiskt jävligt kul. så när Daniel ringde och frågade om jag skulle med på tisdag var man ju inte sen att tacka ja. man måste ju ställa upp för laget! Såg btw herr Modig på olivers igår, helt sjukt vad lång han var!



Min födelsedag

Bloggen och jag har haft jullov ett tag men nu är vi tillbaka på banan igen. Det har varit så himla skönt att vara ledig och bara kunnat släppa allt som heter skola och jobb.


Julen har varit som den brukar med vissa undantag. Min stackars mamma har haft Campylobacter, en bakterie som orsakar kraftig matförgiftning. stackarn var sjuk i två veckor. det tråkiga är att baktierien får man oftast genom att äta t ex kyckling som inte är tillräckligt upphettad och det var just det hon hade gjort, på en väldigt bra restaurang här i luleå. bakterien går dessutom under smittskyddslagen så man kommer att spåra den, först till restaurangen och sedan till leverantören. Som tur var smittar inte bakterien så jag och resten av familjen har fått vara friska i alla fall. Jag har fått många fina juklkappar, bland annat en norrbottensring, en pimpig fuskpäls, eko-kokbok, hudvård från Dior, en mycket festlig filt, viktor och rolf (flowerbomb), en till parfym (clean - warm cotton) och en massa annat.

Nyår firades med nära och kära. vi åt tre-rätters middag som inkluderade kalixlöjrom, sambal oelek.marinerad oxfilé samt vit chokladmousse med lingonsoppa. efter det spelade vi spel och höll nästan på att missa tolvslaget. Det vär rätt jävla skönt att slippa knalla in till stan.

Idag är det min födelsedag och C påstår att han har hittat världens bästa present till mig så det ska bli rätt spännande att få se vad han har hittat på. Har bjudit hit ungefär 25 personer så exakt hela gårdagen har gått till att baka, baka och baka. Ikväll blir det nog att äta pizza och gå på bio med mannen, precis som det ska vara.

Grattis till mig!

RSS 2.0