Min överviktiga katt

Stackars Marvel har fått börja sin diet idag och han är typ helt förkrossad. Ninja har fått ett litet kryp-in att äta i och han har redan listat ut hur han kan plocka ut en liten torrfoderkula med tassen för att sedan glufsa i sig den. men härda ut älskling, klockan fem får du dina 60 g obesity control-foder från veterinären!

Han ska gå ner
ungefär 1,5 kg för att inte ligga i riskzonen, det är faktiskt väldigt vanligt med diabetes bland övervktiga katter. Veterinären berättade att light-foder i form av royal canin, eukanuba inte fungerar som bantningsfoder, utan att man måste handla på djursjukhuset i gammelstad för att det ska fungera. Det har vi gjort och idag är första dagen för marvels mat-tider.


tussen

Mitt gnälliga inlägg

Jag skriver inte så ofta här just nu, jag vet. men det beror på att läsperiod 2 innehåller för mig 4 kurser istället för 2. eftersom jag vanligt vis läser på heltid så kan man väl säga att jag läser på kanske 175% fart. senaste veckorna har jag kanske lagt ner 60 timmar i veckan på att plugga. Så det är mycket nu. tyvärr kommer nästa vecka bli ännu värre eftersom jag ska jobba från måndag till söndag plus skolan. men sen. då jävlar. ska jag vara ledig.

Mitt program för måndagen:

8.00-12.30
möte med projektgruppen
12.30-17.30 examination i effektivt ledarskap
17.30-19.15 jobba
21.15-23.10 Bio

och sen är det bara
för mig att lägga mig och dö av utmattning. fatta att jag ska försöka klämma in tre måltider också. gnäll, gnäll, jag vet. det är mitt eget fel. det löser sig.




Några bilder för att lugna min själ.

Min andra sida

Gud, jag är för sorglig ibland. hittade just den här bilden på datorn som jag smygfotade och mms:ade till syrran under min praktik i göteborg. Förstå att jag medvetet slog av min mobils ljud, låtsades gå och smsa bakom denna skapelse för att sedan knäppa kort i smyg.



Bilden föreställer en mopsvalp och det lustiga med hela historen är att fem minuter senare stöter jag på Linda Bengtzing på indiska men henne ids jag fan inte smygfota. Hon är helt enkelt för oviktig. Jag rättfärdigar detta beteende med att klargöra att syrran verkligen hade missat något om jag inte fotat den här gudomliga lilla hundrumpan!

RSS 2.0