OMG.



jag är i tidningen. båda två. hjälp. fyfan. haha! OMG.
this is to much.

pressmedelande och veterinärbesök

har haft kontakt med katthemmet idag, katterna kanske stannar hos oss till att dom blir lev.klara. Jag vet inte. måste nog charma chrille också. 6 katter liksom. dyrt och mycket jobb, men alldeles underbart.
Kattföreningen har bokat veterinärbesök åt oss i morgon halv fyra, så då rullar jag och mina adoptivungar till lulsundet för avmaskning och rutinkoll. det känns så skönt att bitarna börjar falla på plats, äntligen.

tidningarna NSD och norbottenskuriren var hemma hos oss idag för intervju och fotografering av kissarna och tyvärr mig också. att bli fotograferad är tillräckligt ångestladdat för mig med rätt taskig självkänsla. och nu ska jag själv, Mrs fuckface gosa med kattungar i båda våra lokaltidningar.
enda anledningen till att vi kontaktade dom var för att hjälpa ungarna och möjligtvis mamman också. Jag hade planerat att inte vara med på bild men vek som jag är satt jag där och flinade i alla fall.
står just nu och väntar med en klump i magen på att tidningarna ska komma så jag får ställa mig och stortjuta framför kunderna för att jag ser ut som ett härke på bild. uusch.
men varför kommer dom inte? dom är ju fan 5 min sena!
om nättidningarna lägger ut artiklarna lovar jag att länka för dom som inte bor i norrbotten, okej?

1 och ½ natt kvar till mina 5 veckor semester. gött!

kattbilder!

image32
deniro och stiller(enda honan)

image33
Dylan och lite diaz

image34
Diaz

Historien om kattungarna

Okej, här kommer den.

midsommarkvällen lite före 23.00 körde jag till jobbet i vanlig ordning. när jag svänger förbi korvgubben, in på midgårdsvägen ser jag ett litet djur stå och vackla mitt på vägen. jag stannar så klart och då ser jag att det är en liten kattunge! mamman sitter en bit ifrån och avvaktar. efter en stunds funderande beslutar jag och min kollega att vi ska försöka fånga in allihopa(inklusive kattmamman).
kattungarna verkar ha växt upp under ett hus, eller en stor kontorsbyggnad som håller på att rustas upp. min kollega började fånga katter medans jag åkte till jobbet typ en halvtimme försent.  efter en timme hade hon fångat in alla utom mamman, som var jätteskygg.
Kattungarna fick åka hem till casa del maua för att sova första natten i sin låda. dom var jätteskraja och fräsiga första dynget men nu har dom blivit lite gosigare...
imorgon hoppas jag på att tidningarna ringer så vi kanske kan hitta igen mamman(eller ägaren till henne). och så ska jag ringa till katthemmet i boden för möjlig omplacering.
våra katter är jätterädda för kattungarna som på sin höjd är 5-6 veckor gamla. men dom slappnar av mer och mer.
än så länge har vi bara döpt tre till Stiller, Dylan och Deniro, så det är en kvar. vi funderar på Dean eller Diaz eller kanske Walken men vi vet inte. temat på namnen är begåvade personers efternamn så nu kommer frågan, Har du något bra förslag till våran strösta kille?

eftersom jag är på jobbet just nu med bara 2 och enhalv natt kvar till semestern(jippi) kan jag inte lägga upp några bilder än. men det kommer imorgon.


annars är allt bra, jobbade hela helgen så det blev rätt lätt firande.

image31

kattbebisar



kan inte skriva just nu. har blivit med kattungar.
4 st.
stressigt.

dröm!


kom just på att jag har drömt en pretty wierd dröm.

Jag var surrogatmamma åt min katt. sen födde jag hennes kattunge som diade från mig.
lite äckligt men gulligt på samma gång.

måste städa tankarna bättre innan jag går och lägger mig tror jag.

Metro - ordet på allas läppar

Metro har kommit upp med den gigantiska nyheten "metrobloggen.se", du får betalt för att blogga. 3 öre per sidvisning. för att tjänsten ska börja fungera måste man komma upp i minst 150 kr/5000 sidvisningar under en månad därefter spelar det ingen roll. typ ALLA i hela bloggvärlden har gjort en metroblogg. men! sen skriver dom i ett litet hörn någonstans att "jag kommer inte att överge min gamla blogg, den kommer att vara mer personlig".
men om man inte får det bästa på metro kommer alla läsa den gamla. eller? är det någon i bloggvärlden som letar efter en bra blogg men den får inte vara för personlig? inte jag i alla fall, jag vill ha det gottaste!

anyway, självklart blir man ju sugen, jag menar pengar för att man gör något man gillar! men ska jag verkligen lämna den här i sticket? jag har banne mig inte tid och ork till att köra två st. nej. om jag ska byta så gör jag det med råge. alltihop!
men 5000 sidvisningar på en månad? det är ju inte så himla många som läser. kommer det verkligen fungera?
så frågan till mina få men underbara läsare: Skulle du fortsätta läsa mig på metro? kommentera.

som avslutining. världens minsta katt men största tungan!

image30

kasst humör

okej, okej! det har varit en rätt sjysst dag, jag har fått mycket uträttat och så men ändå. än en gång smyger sig känslan av missnöje och meningslöshet på och jag blir grinig.
Det är rätt mycket som är fel just nu men jag kan tyvärr inte skriva om det för då kan andra personer drabbas och det känns inte så kul. men jag vill. verkligen. Jag vill bara spy galla över allt och alla som gör mig missnöjd och ledsen även fast dom kanske inte förtjänar det men ändå. det känns ju bättre för mig. en stund. sen ångrar jag mig och blir ledsen. typiskt mig. en sjukligt egocentrisk skitunge som inte kan erkänna att hon gör precis samma misstag som alla andra som hon dess utom har mage att sätta sig över.
nu vet ni vem jag är så var så goda, det är bara att sluta läsa. okej, visst, jag kanske inte alltid är så men ibland tar det lilla monstret över.
om ni bara visste vad jag tänkte, då skulle ni ge er av, jag lovar!
USCH FÖR MIG.
sitta här och tycka synd om sig, titta nu, där sjönk jag ännu ett snäpp lägre.


Var en sväng på stan idag, inte för nöjes skull utan för att jag faktiskt hade varit på vårdcentralen innan så jag knallade in till centrum och väntade på att chrilleman skulle sluta jobbet.

gick in på smedjan för att gå på lindex en sväng, jag hittade ju en så fin klänning sist jag var där! när jag kommer in ser jag att det ligger någon i rulltrappan och har skadat sig. det står en massa folk runt så jag fortsätter att strosa runt i butiken för att inte vara oförskämd och ställa mig för att titta på showen. någon sekund senare kommer ambulansförarna och tar hand om den skadade kvinnan. och nu till det som gör mig så förbannad.

folk har fan ingen skam i kroppen! endel stannar upp och stirrar bara någon meter från den skadade för att tissla och tassla med en väninna, andra ställer sig bara och glor med öppen mun som dumma jävla kor. när jag skulle gå ut ur butiken gick jag in i en tant för att hon stannade upp för att speja in på den stackars kvinnan som låg i rulltrappan.

image28

missförstå mig inte, jag tyckte det var jättesynd om personen som ramlat men det stod faktiskt folk och hjälpte henne så jag hade bara varit överflödig. om det var jag som ramlat i rulltrappan hade jag inte uppskattat nyfikna, nyblivna mammor(som ingår i min svarta lista) med sina barnvagnar parkerade brevid varandra, nej tvärtom. Jag hade nog reagerat som i julas när jag ramlade på väg till bilen och tappade alla julklapparna.
Jag satt kvar i snön, helt förstörd, bölade det högsta jag kunde. chrille plockade upp alla sakerna samtidigt som han försökte trösta mig. en tjej går förbi och stirrar lite på mig, varpå jag vrålar allt vad jag kan "Vadfan glor du på din jävel?!". chrille blir lite förskräckt och viskar "va? nej, nej, tyst nu!" eftersom det faktiskt var ganska ohyffsat, men det brydde jag mig inte om just då. kändes det rätt!

Katterna har i alla fall varit mysiga idag, I love them!

image29

på menyn:grillat

grill, grill, grill hela sommaren som vanligt antar jag. men som om man skulle ledsna? yeah right.
på menyn resten av mina sommrar i livet:grillat.
Varit hos mor och far och ätit grillat(!), katterna har lekt med getingar. det är så skönt att komma hem lite då och då. speciellt på sommaren, trädgården grönskar och djurlivet är i full rulle. Och om bara en ynka vecka kommer syrran hem med sin man, eller sambo heter det om man inte är gift. det är nog bland det bästa med hela sommaren.

En liten kalender under dom två närmsta veckorna så ni vet vad som händer:

21/6
- klipp- och färgning av mitt långa hår. min frisör tyckte att jag skulle vara fin till midsommar.
  • jag går på min sista jobbvecka så bered er på endast nattliga inlägg.
22/6 - midsommarafton. har lite olika alternativ men inget är bestämt. jobbar ju. skit också.

23/6 - Min syster Emma och hennes kille Mattias kommer hem till luleå. dom bor i göteborg annars. Jag saknar båda två så att det gör lite ont.

25/6 - Lön! säkert välbehövd som vanligt.
  • Sommartorpet, avsnitt två. Ernst gör ett tegelgolv kantat med sjösten typ?
26/6  - Sophia kommer hem.

28/6 - Jag tar 5 veckors välbehövd semester!


och jag tror det var allt. som avslutning får ni en bild som vanligt. och glöm inte att komentera för då blir jag jätteglad!

image27


crazy about cats

jag måste bara dela med mig av denna otroligt sjyssta bild...

image26


ska även uppdatera alla mina trogna läsare om kvällen.
Jag och chrille och vår vän axel har grillat karréfilé(?) med potatisallad, färskpotatis i ugn(till mig för jag gillar inte potatisallad), limeaioli, kryddsmör med chili och vitlök, grillat foliepaket med små morrötter och sqaush. sen såg vi tenacious D-filmen och Children of men. sov under tenacious D men children of men var rätt bra.

in i dimman

lyssna på den gamla hiten vanessa paradis - joe le taxi

Vilken natt. allt, precis allt var så otroligt förvirrande. jag var så himla lycklig stundtals. det var så jävla skönt att få träffa tjejerna från förr igen. Carro, Sarah, Marie och jag satt i skogen, långt borta från festen och tog en lång resa bakåt i tiden till nostalgins land. Jag vill inte vara 14 igen, men jag är så jävla glad att jag faktiskt har alla dom där minnena. Dom kan ingen ta ifrån mig.

Min första riktiga kyss var också på festen. Jag och han, i en soffa på östermalm. två 11-åringar som inte visste någonting. Jag trodde att han hade kysst många flickor innan mig, men han berättade att så var inte fallet.
puppy love, sött som sirap.

tyvärr hände det rätt mycket som man bara vill glömma. eller kanske inte glömma men gärna sortera bort, packa ner i lådor och lägga i förrådet tills man är redo att plocka fram det igen. förhoppningsvis inte så snart. om jag får tag på bilder från festen lovar jag att lägga upp dom. det kan bli roligt.

image25

sömnlös

Klockar är ca 03.48.
Jag somnade typ 21.30 och vaknade 3. Chrille snarkar jättehögt för att han verkar ha värsta allergichocken så det var nog det som väckte mig. Det här suger verkligen för i morgon, eller idag, ska jag upp senast tio för att skynda mig till stan och träffa Sophia. sen på kvällen ska jag till Sarah(i min nya klänning) på födelsedagsfest och sen krogen I guess. Det ska bli en så himla kul dag, bara jag inte är dödstrött.

Katten ligger och sover på scannern, bara för att hon MÅSTE vara med mig varenda sekund. om husse skulle se det skulle han bli ar5g men jag är ju den snälla föräldern så jag säger ingenting.

Det blev ett litet kort inlägg i alla fall. ska försöka sova nu.

image24

äntligen fredag(torsdag)!

Mina damer och herrar, om 10 minuter går jag äv mitt skift! who-ho.

förlåt att jag är kass på att uppdatera, jag lovar skärpning nu.

image23

I'm pooping...

image22

your song

Morgon igen, I guess.
ännu en natt är förbi,vilken tur det. jag vet faktiskt inte hur länge till jag ids stå kvar på den här jävla macken.
tacka gud för trevliga kunder. på ytan kanske dom verkar obetydliga men om man bara tar en minut för att stanna upp och lyssna på deras historier kan man bli ganska.... förundrad.
tro det eller ej men jag har träffat rätt mycket nya bekanta genom jobbet. sånna som man inte umgås med på fritiden men ändå känner hyffsat bra. till exempel den långhårige billackeraren med massa tattueringar som jag trodde var en läskig typ. icke! världens trevligaste kille med skön humor. eller killgänget som är här och lever om nästan varje natt. dom är egentligen också riktigt härliga människor som man kan skämta med massor. eller den söta tjejen från mitt gym som brukar handla en massa på nätterna. eller tidningkillen som alltid handlar samma sak men i grund och botten är helt okej. det är allt bra konstigt, man tänker på det sällan, men man lär faktiskt känna en hel drös folk.

Imorgon händer det. det jag längtat efter i snart två år. sommartorpet börjar igen! måste klargöra att jag är inte någon ernst-fanatiker, nej nej! jag tycker också tillochfrån att han är lite väl mycket men ett program som handlar om att inreda ett torp eller ett sommarboende är ju bara helt underbart.

jag vet, jag vet. jag gillar kanske lite udda program. men nu är det så.

annat jag gärna ser på tv:

  • Matprogram (typ leila, köket, jamie oliver, nigella, saras kök med mera)
  • inredningsprogram (typ sommartorpet, nya rum, äntligen hemma, simon och thomas med mera)
  • alla komediserier som går typ (men inte spin city och kyle XY om det nu är en komediserie)
  • endel andra serier såsom lost, desp. housewives, ugly betty, oc. men oftast missar jag något avsnitt här och där så det slutar med att jag sitter och beställer tvserier på cdon för några tusen. bra.


image21

Uppdatering från Shell.

Konstigaste kunden:

Kille kommer in, ca 25 år, lite hiphopkläder, ser så där snäll ut, nästan lite dumsnäll med sällskap av en hyffsat butter tjej i 20-års åldern. beställer korv, köper telefonkort med mera.
Kille: ska du ha någon korv?
tjej: mummel, jag vet inte...
K: kom igen nu, ta en drivers!
t: okej...
Jag: Vad vill du ha på?
t: vitlök...
k: nej men ta senap, ketchup, räksallad och rostad lök, det är jättegott!
t: men...jag vill ha vitlök
k: men ta senap, ketchup, räksallad och rostad lök OCH vitlök.
t: okej då... men inte så mycket räksallad....(låter lite besviken)

tjejen går ut....

k: ingick det drika?
j: jo ta en mellan från automaten.
k: kan inte jag få en bulla? snälla?
j: alltså dom är ju nybakade, hade dom varit gamla så...
k: snäääälla.
j: Okej då (för att få tyst på honom)
k: tack så jätte mycket, det kommer komma tillbaka till dig


Hur skumt var inte det? behövs det ens komenteras? tvivelaktigt.
Jobbig natt med mycket fullisar. dom tror att dom är så sjyssta människor på fyllan och är så jävla trevliga med mig när dom står och snackar dynga med mig asom mest vill göra mitt jobb ifred. så ett tips till alla som vill babbla på fyllan: begränsa er lite, tack.

Just nu är det en hemskt underlig liten man här. Han är ca 150 cm lång, ser ut som en pirat som just fått en rak höger i ansiktet och har bara en arm. tror har har en lira bk jacka också. luktar tobak så inihelvete. och så är han gammal. han kommer bara på helgerna, ber om en påse och går sedan ut och plockar skräp runt macken. PÅ EGET BEHÅG. han är inte anställd av någon utan han kommer bara hit på sin lilla gula moppe och plockar. sen ska han ha gratis kaffe och stå och babbla med en annan stammis(som är lite mer normal) som äger ett, säger man åkeri? dom står alltid och snackar trailers(till lastbilarna) och typ det som står i tidningen brukar dom också diskutera väldigt intensivt. Han med åkeriet kommer hit mån-sön alla dagar, på vardagarna kommer han prick 5 och på helgerna varierar det. men kommer gör han. dricksar alltid. känner allt och alla. typ 60 år och ungkarl, det ryktas om att han bodde med sin mamma tills hon dog. Mycket gullig gubbe, honom gillar nog hela personalen, endel för att han är en viktig kund och andra(som jag) för att han bara är skojig och snäll.

om 50 min får jag åka hem och sova. Gött!

tonight, tonight

Otroligt.
Helt otroligt dåligt.
Det blir aldrig som man tänkt sig. eller jo ibland. ikväll.
Jag hade förväntat mig precis den reaktionen jag fick så fort jag blottade min osäkerhet. En handfull skit rätt i ansiktet.

du behöver inte komma hem i natt, jag bryr mig inte längre

Min älskade publik, jag tackar och bockar, ni har varit underbara, verkligen, tack!
Jag hade förväntat mig en riktig show men att den skulle ha en sådan slagkraft, vilken överraskning, tack än en gång!

Snälla, kom hem i natt

En lätt bris av ånger sköljer över mig.
gjorde jag rätt, eller var jag för hård?
Det var jag kanske... Nej för fan, du förtjänade det!

Ge fan i att komma hem i natt, stanna där du är

Åh, varför blev det så här? Jag vill ju ha dig nära mig
lyssna på varje andetag, känna din varma andedräkt mot min axel
lhöra väckarklockan flämta tyst, se dammet virvla runt i morgonsolen som letat sig in genom persiennerna

Stanna hos mig i natt

Men varför svarar du aldrig på mina rop på hjälp?!
jag har ju skrikit på hjälp hela natten, varför bryr du dig inte, för helvete?
Varför måste du berusa dig lika hårt som alkisen som ligger utslagen på floras kulle och tror sig höra träden viska 
Det går inte att lita på så fulla människor
och du är väl bara människa? eller?
vad är du egentligen?

Jag orkar inte, kom inte till mig i natt

Åh, varför är jag så dum, varför gär jag så här?
Jag vet ju precis vem du är
Jag älskar att din bästa stund på dagen är när du kysser mig hejdå innan du åker till jobbet, utan att jag vaknar
att du kysser mig och viskar hejdå och det enda du får till svar är några underliga läten, ungefär som när en hund gnyr i sömnen
Allt kommer ju att bli bra, det vet jag
Förlåt mig, jag kan bättre än det här

Kan du inte hålla om mig i natt?

Studentpicts

image14image15image16image17image18image19image20


bild 1: buffé! 2. Fin tulpan 3. studenten Mattias! 4. Katt i skål 5. Mattes syster Ira! 6. trött katt utan skål 7. Dagens outfit.

Studentfirande

måste skynda mig iväg men det kommer bilder på vårat firande senare, jag lovar!

weepy

image13


aaaw



lite picts bara...

image11 image12

Bild Uno! mina nya shorts från indiska och bluskofttröjan från soaked in luxury. mycket omtyckt!

Bild Dos! Marvel gick frivilligt och placerade rumpan där när vi var hemma hos mamma och pappa igår och grillade. vi satte inte dit honom. min gulliga katt.

säg cheese!

Ingredienser

Portioner: 8

15 digestivekex
100 g lättmargarin ca 40% fett

                                                    
 Fyllning
400 g färskost 7% fett
2 ägg
1 dl socker
rivet skal av 1 citron

1 tsk vaniljsocker
1 l jordgubbar 
                                                          
Gör så här
Blanda ingredienserna till bottnen i matberedare. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i 200°C, 8-10 min.Rör osten mjuk. Vispa i ägg och socker och tillsätt citron och vaniljsockret. Häll smeten i formen och grädda ytterligare, ca 15 min. Låt kakan svalna och ställ den sedan i kylen. Skölj, snoppa och halvera eller skiva jordgubbarna. Lägg jordgubbarna på tårtan strax före servering

 

Jordgubbscheesecake (lättare variant)

Ovan ser du receptet från ica på den allsmäktige cheesecakekakan som jag just bakat, eller den står i ugnen. Jag kör med apelsin istället för citron för vi hade ingen men det blir nog gott det med.


Imorse när jag vaknade av mitt alarm trodde jag att det var en annan signal än den som det ska vara. även ikonen såg konstig ut. Det ska vara en liten klocka som blinkar typ och så ska den spela monica zetterlund - sakta vi går genom stan. Så var inte fallet i mina ögon(och öron). jag trodde på fullaste allvar att min telefon, under natten, hade ändrat sina inställningar för att spela mig ett spratt! Självklart var det inte så, jag hade råkat ta bort låten från telefonen dagen innan så mobilen hade valt en annan melodi. så nu har jag Safety dance. Den låten är så grym! kolla in turk's Safetydance också. Scrubs rule!

 


Idoldyrkan

Grymt härlig dag. Även lite ohärlig faktiskt.

Härligt
  • häng på udden med Sophia, vi pratar alltid om roliga saker med mycket självdistans. man kan säga vad som helst utan att bli dömd. otroligt sällsynt bland får i den här staden. Raka rör. eller puckar. whatevah.
  • Min snygga solbränna som jag jobbar med. den fick sig verkligen ett lyft idag.
  • En god bok
  • videobloggar
  • roliga afterdinner-samtal
  • Amy Winehouse, hon finns alltid på min lista
Ohärligt
  • okära återseenden
  • gå barfota från gültzaudden till stan på grund av skavsår på grund av promenad till stan i guldballerina på grund av hurtighet! Fy mej!

den goda sidan har ett starkt övertag vilket är ganska tur, för tänk om det mesta i ens liv kändes dåligt, vilken besvikelse då själva livet hade varit. 

Vi hade ett roligt/intressant samtal idag, jag och hon.
Det är så jobbigt med bekanta som man kanske inte alltid hälsar på, eller bara träffat en gång, när ska man hälsa? när det är alldeles för uppenbart att man sett varandra? Personligen försöker jag att hälsa på alla "bekanta" men om någon vänder bort huvudet är signalen ganska tydlig(jag önskar att du inte visste vem jag var eller jag är ett drygarsel). det är så jävla konstigt, vad får man ut av att ignorera någon som försöker vara trevlig? Ibland duger du i min krets, andra gånger inte. det är så jävla drygt att bara gå förbi någon som faktiskt tagit mod till sig att pipa fram ett hej. eller du kanske bara inte såg henne...

Amy winehouse sjunger jämt i mina hörlurar nowdays. Fest eller chill. promenad eller jogging. uppåt eller nedstämd. Hennes kraftfulla röst får kroppen att pirra som om jag såg någon jag tyckte väldigt mycket om. Hennes låtar är som en kär gammal vän som man alltid kan vända sig till, vad det än gäller. så är Amy för mig.
Lyssna på henne


kolla även in Lasse Gjertsen
Han är sååå grym!

Galet

Idag blir det sol, sol, sol!
måste. ut. nu.

förhoppningsvis har jag lite inspiration till att skriva mer sen när jag är brun som en peppis.
för övrigt är katterna helt jävla galna. dom springer mellan alla rummen och sliter varandra i pälsen så det sprutar hår, sen lägger dom sig ner och typ tittar i taket och tvättar sig lite. sen om igen.

Mops som gillar animal planet.

Skrikande mops

dedikerad till min syster(och mig själv)

fight!

Vilken natt det blev!
Jobbade ju extra i natt på shell eftersom det var cruising, mycket folk till en början men alla skötte sig hyfsat trots mycket höga alkoholhalter. sen vid tvåtiden brakade helvetet lös. Det var typ 30 pers i kö, mer än hälften skulle ha korv och efter att dom beställt gick dom iväg och började lalla på istället för att ställa sig i kö och vänta på korven som dom borde gjort. Helt plötsligt hör vi hur någon börjar skrika "vadfan gör du med min korv?!" och delar ut en redig smocka. nu börjar typ 10 pers slåss mot varandra inne i butiken, någon kastar en 1,5 liters cola i tidningsstället så det går sönder, jag hör hur någon knäcker näsan med en saftigt knytnäve på en annan. Polisen kommer, då är det någon som kastar öl på deras bil. Efter den "lilla incidenten" kör vi nattlucka till typ 5 efter att vi blev tillsagda att göra det. jag ägnar en timme åt att skura upp blodet som är ungefär i hela butiken. Galet. som tur är har vi övervakningskameror så alla som boxats på varandra finns ju med.

idag blir det chilla. Kanske något avsnitt twin peaks, förmodligen ska vi se the prestige. någon som sett den? bra?

Har även varit på plantskolan idag. det var roligt.
nu ska vi spela fightnight på xbox360, jag är pepp!

kitty-love(som i katt)/heatcliff

Kom just hem från mamma pch pappa. Har suttit ute i solen, ätit grillat och lekt med katterna (dom fick följa med).
Har i luleå är det Lulecruising idag så jag ska jobba extra på shell. känns lite ruttet men jag behöver pengarna om det ska bli någon dator och kamera. Norska skogskatten kom förbi och ville hälsa men Marvel har skaffat sig ett revir(mammas och pappas gård) så han blir helt tokig och ska jaga noska skogskatten så den vågade inte komma. synd, den är så gullig.

 

1.bejbis-ninja(observera att hennes bror har råkat välta i bakgrunden) 2.bejbis-marvel 3.vuxen-ninja(2,3kg) 4.vuxen-marvel(mellan 5,5-6kg)

Det är alltså ganska grov storleksskillnad på våra katter(dom är till och med syskon!), et jätteliten och en ganska...rund.

kolla på talande katterna.

och lyssna på Kate bush - wuthering hights

Yarr!

Har just kommit hem från bion, den var mycket sevärd!

här kommer lite bilder på inhandlade kläder, med mera(= shorts, linne, ring och makeupen).



Nu är det dax för twin peaks, season 2, avsnitt 22!
Det är så sjukt spännande!

Konichiwa bitches from Bejing to Saigon

Vilket jävla väder! helt underbart är det.
Kom just hem från stan med några shoppingfynd, det blev

  • korta svarta shorts (Indiska)
  • Vitt linne, ganska rakt, stumt tyg (indiska)
  • Vit klänning med silver glitter, lite A-linje (Gina tricot)
  • ring med hjortar formad som ett hjärta (Pilgrim)
  • Rosa örhängsploppar  (Pilgrim)
  • ljusblå-grå kofta med korta ärmar (Soaked in luxury/sisters)
Bilder kaaanske kommer sen.
Jag är mycket nöjd, har verkligen letat shorts. Resten var bara en bonus... funderar även på ett par svarta skor med rosett längst fram med vristband och liten klack. men jag vet inte, dom kanske ser för danssko-aktiga ut. vi får se.

Var på stan med Sophia och fikade på roastes, sjukt goda grillade mackor med philadelphia, kyckling och spenat. m-mm!
Ikväll ska jag och Christoffer på bio och se nya Pirates-filmen. Hoppas den är bra, annars kommer jag bli besviken. Spiderman 3 var ju faktiskt ganska dålig så jag hoppas att pirates håller måttet lite bättre!


Lyssna på: Smashing pumpkins - 1979

RSS 2.0