Min morning glory

Imorse vaknade jag klockan åtta av mig själv, säkert för att jag var lite lycklig över att få åka till IKEA. tyävrr blev det inget IKEA för min del, en jättelång matta tog min plats, heh. jag tror att det blir att åka upp någon gång nästa vecka för att även åka över till Tornio och shoppa. dom ska ju öppna någon slags galleria med en massa roligt vad jag har fattat.

Anyway, i morse när jag vaknade och insåg att det var minusgrader tog jag mig äntligen i kragen och gick ut och fotade frosten. jag har verkligen tänkt göra det hela hösten men har haft lite problem att komma till skott. nu blev det i alla fall av och jag tror att jag blev rätt nöjd ändå, ni ska få se lite bilder idag med:



knappt någon redigering alls, bara lite ändringar i vissa reglage

Min tentavecka

Idag har jag haft en snorhemsk examination i massage. man tror att det kanske är lättare att svara på muntliga frågor men vadfan, man har ju ingen tid på sig att fundera ut ett snyggt svar. jag tror det kanske har gått bra, jag hoppas det i alla fall. Om en liten stund ska jag sätta mig och börja på hemtentan i farmakologin, det kommer väl att ta ca 3 extra långa timmar. fan vad jag hatar att göra säker på tid.

Hittade just ännu en bild från fotosessionen med Marie som jag faktiskt gillade, jag har ju endel på lager...



har jag tur får jag åka på ikea imorgon.


Min granne

Igår när jag och C kom körandes med bilen, vi skulle in på gården en snabis och packa in våra matkassar, hittade vi våran granne liggandes utan för porten. Jag trodde att han hade fått en hjärtattack och dött så jag sprang ju fram och petade i honom men då grymtade han lite så han levde ju i alla fall. Då kom det ut en annan granne (på sin balkong) och sa att han hade ringt något som jag förmodade var ambulansen. efter ett tag fattar vi att mannen som ligger i porten har däckat, han är så jävla full så han kan inte röra sig. jag frågar om han har slagit sig men det har han inte. efter ett tag kommer det jag trodde skulle vara en ambulans men icket, grannen har ringt polisen. Är det bara jag eller är inte det lite konstigt? hurfan visste grannen att han var på fyllan? har stod ju på tredje våningen och kollade ner. vi gick i alla fall in när polisen kom, jag hoppas att det gick bra för honom.

Dagen till ära ska
jag försöka plugga, träna och åka hem för att bli bjuden på middag av mamman och pappan. pluggandet går fan inte speciellt bra, jag har sån ångest över att allt kommer att gå skit. Jag måste ändra inställning om jag ska fixa det här. förresten, tänk om jag möter min bakfulla granne idag. vad gör man? nickar lite artigt eller skakar man på huvudet för att visa sitt missnöje? hejar man glatt eller ignorerar man? vid närmare eftertanke måste jag nog sitta inne idag.

Mina förbjudna tankar

Just nu sitter jag i min soffa och tittar på en föreläsning i marratech, alltså en föreläsning över internet. Jag ser min lärare men hon ser inte mig. Jag är en väldigt dålig kursdeltagare när jag kollar på marratechföreläsningar. Ibland somnar jag, ibland sitter jag bara och surfar som nu till exempel. Jag har ofta lust att skriva något förbjudet i chatten, typ kuk. tänk om jag skulle göra det, vad skulle hända då? skulle jag bli utkastad? skulle dom bara ignorera mig? skulle jag säga att jag skrev fel eller skulle jag stå för mitt brott? åh, denna eviga kamp mot dom förbjudna handlingarna som alla vill utföra men ingen som vågar.

Livet känns i alla fall
lite lättare nu, har tagit tag i städningen och gjort det riktigt bra till och med. Det måste ju vara ett tecken på att jag känner mig lite gladare. Imorgon ska jag hämta ut mitt nya träningskort på Nautilus som jobbet pröjsar för. Det är jag så jävla tacksam för, det är inte billigt att hålla sig i form nu för tiden. Visst, nautilus är inte stans hetaste gym men det finns ingen prestige och det är skönt. man behöver inte vara så jävla snygg när man ska träna där. en annan bra grej är att dom har badhus och jag gillar ju att simma. Imorgon ska jag nog crosstraina och slita lite vikter i gymmet och det ska bli riktigt kul faktiskt.

Just ja! vi har ju
tapetserat ännu en lyxfondvägg, nu i vardagsrummet. Den är fetsnygg, lite Tove Jansson-känsla. vill ni se hur den ser ut? klart ni vill, här kommer den:


egg-zelent!

Min ledsna

Det är mycket saker i mitt liv som är ledsna nu. av den ruttna anledningen har jag inte orkat skriva här eftersom det här inte är någon gnällblogg. Jag besparar er nämnligen det, jag vill inte diskutera mina problem med vem som helst och lösenordskydda vet jag inte hur man gör, jag pallar inte att lära mig, det känns som ett för stort projekt. Min deppighet har tråkigt nog gått ut över alla vardagsgrejer som man måste göra, typ städa, plugga och laga mat. jag skiter helt enkelt i att göra dom ibland.


på den här bilden var jag glad

Men nu för att ni ska glömma mitt sorgsna jag tänkte jag berätta en lite lustig iaktagelse jag och min vän Anna gjorde i sommras; Jag och Anna sitter på Åhlens café och vuxenfikar (kaffe/loka och smörgås). En man (helt vanlig man i 35årsåldern med helt vanliga kläder) sätter sig bakom mig, jag har ryggen vänd mot honom, anna ser mannens rygg. Helt plötsligt ser Anna att mannen ställer sig upp och börjar dra upp något som Anna förmodar är byxor eller kalsonger, han rättar typ till dom. MEN! det var inga kalsonger, det var röda sidenstringtrosor med svarta detaljer så som spets och liten rosett! Det lustiga var att det såg mer ut som om han försökte visa upp sig snarare än att han försökte dölja sina lustiga underkläder. typ så här såg dom ut fast på en manskropp:


Anna blev lite rädd så vi fick gå från Åhlensfiket, heh.

min kusin!

Den första är till syrran men gud, jag är självcentrerad idag;


Min björnupplevelse

I fredags var jag och Lisa och plockade tranbär ute mot hertsön på en myr, sjukligt kallt var det i stövlarna. Jag fattar inte riktigt vart detta bärintresse kommer ifrån, mamma och pappa är ju inte speciellt bärplockargalna. det kanske bara handlar om att jag tycker om att ta tillvara på naturen och så gillar jag ju bär. En jävligt obehaglig sak var att vi hittade en stor jävla bajskorv i skogen som senare visade sig vara björnbajs. Jag har enorm björnskräck, så fort jag är ute i skogen måste jag leva om lite för mycket så att björnen ska veta att jag är där.

för er som inte
vet hur tranbär växer kan jag informera om att dom växer ute på myrar på små, små rankor, en och en eller några stycken. man ska plocka dom efter första frosten för då är dom som godast!


så här ser dom ut, fyllda med vitaminer och antioxidanter

Mitt festbesök

Igår var jag på fest. Jag kom dit alldeles för tidigt, alldeles för full, spydde i diskhon samt klossade två glas. skrek åt grannarna och kastade ölburkar ut på gatan. Inget av det där är sant, förutom att jag faktiskt var på fest. Elina hade födelsedagsfirande och det gick till precis som det brukar. Man bjuds på god mat och spelar twister.  Alla  var goa och glada, typ som den sveske festdeltagaren brukar vara. Att tillägas kan även att en liten eng. staff (valp till och med) också deltog i festandet, Hemi heter han. han agerade både partystarter och partypooper.

Hemis taktik
att få igång festen:
  • Springa runt, vifta på svansen
  • pussas lite för mycket
  • gosa med  dom andra deltagarna
  • jucka på en annan hundbesökare. 

Hemis taktik att poopa festen:
  • Kräkas på golvet
  • springa runt mellan twisterspelarna för att  pussa dom i ansiktet
  • sova mitt på golvet när stämningen kommer igång
  • kissa minst en gång i halvtimmen

Kort sagt så var
det en bra kväll. Jag hoppas att marie inte lägger ut alla fula bilder på mig på bilddagboken för jag vet nämnligen att många sådana producerades! that horror. Dom som blev bra får dock gärna hamna on the interwebs, dom skäms jag inte för!

Idag blir det
förhoppningsvis att träna lite på något sätt, kommer även att besöka Mikael, Joakim och Marie om dom tillåter samt att laga fisksoppa. yumpop!

Min händelselösa dag

Jag har verkligen ansträngt mig att göra så lite som möjligt, mitt tidigare inlägg gav mig själv en liten tankeställare, jag gör lite för mycket för ofta. måste ta det lugnt. Jag har bestämt mig för att titta på mer serier, typ som jag gjorde förr. har kollat på två avsnitt greys idag samt fixat nya desperate. så nu har jag tre serier att hålla reda på eftersom jag är inne i six feet under.
här kommer dagens bilder:




Lyssna på Richard Cheese!




Min uppdaterade boklista

boklistan växer sig längre och längre men tyvärr kommer den att stanna av nu (har inte läst sen början av sept.) när skolan börjat på allvar. Jag tror att det är någon bok som jag inte minns, en som jag läste snabbt som jag tyckte var dålig. (Uppdatering: Nu kom jag på det, det var den där boken om robbie williams som någon svenne från aftonbladet skrivit)
Jag vill läsa ofta och mycket men jag har inte riktigt samvete om jag ska vara ärlig. Måste. Läsa. Kurslitteratur.

  • Harry Potter och dödsrelikerna, Rowling, J.K.
  • Häxkraft, Whynne Jones, Diana
  • elva minuter, Coelho, Paulo
  • Sent i november, Jansson, Tove
  • Känn pulsen slå, Pålsson, Berny
  • Nattens barn, Lords, Traci
  • Tisdagarna med morrie, Albom, Mitch
  • Snabba chash, Lapidus, Jens
  • Dorian Grays Porträtt, Wilde, Oscar
  • Så dumt! Törnblom, Mia
  • Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Graaf, Magdalena
  • Robbie, Sundholm, Magnus
  • Postverket, Bukowski, Charles
  • Ett ufo gör entré, Gardell, J
  • Den hårdaste mannen i showbiz, Jeremy, Ron
  • fördjupade studier i katastroffysik, Pessl, Marisha (pågående)


Nu ska jag laga lax med tabuleh gjord på korngryn! det du.

Mitt sabotage

Ibland börjar jag misstänka att jag försöker sabotera lite för mig själv. på senaste tiden har jag känt mig rätt överbelastad med projekt och andra saker att göra. Nu när vi har börjat beta av det mesta och livet håller på att bli lite enklare börjar jag prata om nya saker att göra. den dagen jag och C tapetserade om började jag googla på om det går att måla en våtrumsvägg och hur man gör och så vidare. som om vi inte hade nog med tapetseringen! Ja, jag gillar ju att ha mycket att göra men på senaste har jag ju nästan beklagat mig lite så vad fan är mitt problem?

Dagens agenda är ändå
väldigt luftig. ska äta lite fil och sen ge mig ut på en promenix. Efter det blir det en visit i skolan och sen har jag faktiskt inget mer jag måste göra förutom lite mental träning. känns nästan obehagligt tomt med det är nog lika bra. annars går jag väl in i väggen.

Mitt skogsrå

här kommer ännu en bild på Marie, hon ser ut lite som ett skogsrå, ni vet en sån som lurar karlar in i skogen med hjälp av att vara snygg. som tur är sysslar inte Marie med sånt. här är hon:


jag vill ha hennes hår, so bad.

Min fotosession med min älskling

Hon blir så jäklarns bra på bild, min tjej. Vi har varit ute i sogen och fotat varandra i dom bästa ljusen mot den finaste himlen. vi tog ca 320 bilder, varav 150 kanske var på mig. jag blev väl nöjd med ungefär 4 st. självkritiker? jag? Marie blev snygg på alla, hon säger att hon har en bra sida men jag gillar alla. fotogenique!


min giltiga frånvaro

Allt bara snurrar på och jag har verkligen inte tid att stanna upp just nu för att skriva blogg. men jag gör det ändå. senaste (notera) dagarna har vi hunnit med massor med grejer, jag och C. Vi har varit på ikea och fixat våra nya möbler, installerat färdigmålade dörrar, tapetserat en fondvägg i vardagsrummet samt att jag har pluggat och jobbat i massvis. just nu känns det verkligen som om dygnets timmar inte räcker till men kul har vi!

I helgen var jag bjuden
på middag hos min rara vän fanny, och där bjöds det på god mat vill jag lova. efterrätten var speciellt spännande då den bestod av en citrussallad och en sorbet med smak av grönt te och mynta. awesome! efter middagen spelade några utav oss rockband och jag måste faktiskt få påpeka att vi var sjukt grymma, kan iof ha varit en inbillning på grund av alkoholintaget. här är vårat band;


(elina sitter vid ett trumset men det syns tyvärr inte)

Världens coolaste nördigaste tv-spel.

RSS 2.0