long time no see


I förrgår färgade jag om håret, chrille hjälpte mig och det blev faktiskt sjukt bra. var jätteeffektiv med alla skolgrejer igår så idag, när vi har självstudier, kan jag gå på stan och luncha med vänner, det känns rätt sweet. jag tror jag är inne i något slags flow, allt flyter på fint. jag har inte ätit dåligt på typ en och en halv månad och jag och C har det jättebra.


på tal om män, messade lite med exet, han var på väg till spanien. vi pratade lite vardagligt tills han kläckte ur sig något underligt om att jag dumpade honom och blaha blaha. jag menar herre gud, det är 4 år sen! jag ignorerade det han sa och skrev något annat. vad är det med folk? varför kan man inte bara chilla(haha, att jag skrev chilla) och gå vidare. han har flickvän, jag har en riktig man som behandlar mig som jag förtjänar... men nej, han jobbar förtfarande på att ge mig dåligt samvete, även fast vi båda två betedde oss som svin vilket vi faktiskt bett om ursäkt för. ska kanske träffa honom i jul då han kommer hem och ta en fika, hoppas han kan chilla då. annars vette fan.



till helgen ska vi gå och se magnus betnér på Kulturens hus, jag och sara. sara är sjuk, hon måste krya på sig.
lördag blir det pyssel hos jenny och söndag är det första advent!



It´s all good

LOL

image112
jag dör. den är så jävla ful! och söt, det är ju en katt.

Julepyssel och dödslistor

Fick just ett extremt trevligt sms från Jenny:

Lördag den 1:a december ska en stolt tradition upprättas, julpyssel!
med tag allt vad pyssel innebär!
vi bjuder på välkomstdrink!
Dresscode: juligt
plats:********gatan ** (hos jenny och sebastian)
Ring och säg om ni inte kan komma eller om ni drar med polare eller pojk/flickvän
/Jenny


hur glad blir man inte av det? jag ska göra mina årliga hemmagjorda julkort då :) mysigt, mysigt.
Något som inte är så mysigt är när man börjar bli lite sugen på att skaffa sig en dödslista(som lilla fröken). Jag börjar bli grymt sugen med tanke på att jag idag fick mig en skrikig utskällning av en konstig jävla brud för att jag sa att vi gärna kunde vara lediga på fredag. människan blockade all inåtgående information (fast så är det nog för det mesta) och  brände av en salva gälla skrik som jag knappt hörde. allt slutade med att jag bad henne ovänligt men bestämt att hålla käften så att vi kunde fortsätta med vårat skolarbete. Ja herregud, jag har aldrig varit med om något liknande. att folk kan vara så självcentrerade att de inte ens tar sig tid att lyssna på vad personen de diskuterar med har att säga. om det är något jag hatar är det folk som inte lyssnar.

ett problem bara, hur gör man en dödslista, lilla fröken? :)


(dödslistan är inget hot mot någon, bara att sätt för mig att framföra
att det finns personer jag ogillar starkt, jag ska INTE döda någon, jag lovar)




update från


ok, försök hänga med nu för nu går det snabbt!
nu ska jag sara och hennes kompis till kafelino på invigning.
på lördag ska jag gå modevisning för pilgrim i smedjan klockan 12 och 14 på lördag. kom och titta(bilder kommer för dom som inte bor i lule). temat på kläderna och smyckena jag ska visa upp är vintage. teman utöver det är frost/kyla, nyår och damigt.
Skolan går jättebra.

Kthnxbai

Anatomi och fysiologi = Godkänd

Jag haver nu fått tillbaka min tenta och jag fick godkänt! bara två poäng ifrån VG. både kul och trist. mest kul. jag är nöjd och glad att jag slipper plugga till omtenta under jul i alla fall.

idag har jag, elina, robert och roberts lillebror varit och promenerat med hundarna i snön i en och en halv timme. kändes som om det var en skön paus från skolan och plugget. blött och kallt men ändå helt okej så länge man är torr om fötterna och har bra sällskap.

image111
jag vill att luleå ska se ut så här. NU!

Snön.

För några dagar sen såg luleå ut såhär:

image110



Nu ser det inte ut så. nu regnar det hela tiden och allt är grått och brunt. hur kul känns det? jag som hade börjat få en massa härliga julkänslor. tänkte att jag skulle åka till växtriket idag och frottera bland tomtar och julpynt, lite medicin mot depressionen ;)

Jag hade examination för ett tag sedan inom fysisk aktivitet och jag fick godkänt (man kunde inte få VG), bra va?

Pugbelly

OMG!


image109
I love you!

stal av higge...

utan att fråga! sorry.



Tio första:
Första bästa kompis:
Maja M
Första bil: Det vet vi inte än, kanske morfars gamla toyota när han nu ska sälja den?
Första kärleken: Min granne Anton
Första husdjur: ökenråtta som hette Lucia
Första semester: Spanien när jag var två
Första jobb: Max!
Första köpta skiva: absolute music 20
Första riktiga kärlek: R
Första piercing: Örona
Första konsert: Jag var utanför thomas Ledin i Varberg när jag var typ åtta? det var en massa fulla ungdomar som jag tyckte var så obehagliga att jag spydde, haha.

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Rötjut
Sista bilfärd: Hyndan från elina
Sista filmen du såg: öh... minns inte men Heroes
Sista ringda telefonsamtal: Chrilleman
Sista bubbelbadet: hemma hos fridas pappa i deras utejacuzzi
Sista spelade cd: Jag har ingen CDspelare.
Sista kyss: Chillo
Sista gången du grät: när en massa från min rapport försvann. då bölade jag så det hette duga.
Sista måltiden: haha, tofu och matvete, avocado, alfalfagroddar, tomat och mangoldsallad


Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Ja
Blivit arresterad? Nej, och jag planerar inte att bli
Blivit kär vid första ögonkastet? lite kanske
Varit på tv? Fuck off
Fått ditt hjärta krossat? joho
Sagt att du älskar någon utan att mena det? i fyllan, endast.
Haft ett one night stand?
Busringt till nån? HAHA, JA!

Vinterkatten

jag trodde att veckorna innan jul skulle bli relativt lugna men jisses jävlar var fel jag hade! har 10 st deadlines med relativt stora inlämningsuppgifter att göra, allt innan jul. och tenta. efter jul. Kallen tar det lugnt som fan, han bryr sig inte om hur stressigt vi har det, se bara!

image108


Bilden är tagen med min coola inbyggda webcam på datorn. lilla katten har jag inte sett på flera timmar, hon sover nog. det lustiga är att katterna har blivit så jäkla "mörkertrötta".  dom sover typ hela dagarna, alltså ännu mer än när det är ljust och sommar. stackarna. som C sa: det märks att det börjar bli vinter när ninja sover under täcket". true, true. dom är så fina, kissarna. men just nu äter och sover dom bara.


the struggle continues

nej, jag är inte död.

stockholm var bra, shoppade lite, kändisspanade (eller nja, råkade se paul potts på åhlens och alla ni som inte det vem det är kan gå in på youtube och utöka allmänbildningen ännu ett snäpp) och träffade gamla vänner. det var trevligt helt enkelt.

i lördags var jag och Sara på jonas gardell som var med än trevligt, det var helt underbart. jag skrattade så jag grät, blev lite terroriserad av herr gardell själv (vi satt på andra raden), fick gardell-spott på väskan (det gjorde inget) och allt var bara jättehärligt. han är så otroligt vettig...
jag och Sara har kört med kulturtvång nu de senaste veckorna. krymplingen från inishmaan, gardell, magnus betnér och ikväll lite bio :) vi ska se stardust i väldens minsta biosalong, det blir nog mysigt i alla fall.

det ska snöa i morgon... mycket. hoppas den ligger kvar.



image107

RSS 2.0