Min veckovägning



 -0,6 kg
Total viktnedgång: -9kg


det känns bra. kommande vecka kommer nog också att gå bra, vi har nyttig mat i kylen och jag har mina aktiviteter inplanerade. satte ju ett nytt delmål för ett tag sedan och nu är det bara 3 kg kvar till den 27/6. jag blir inte alls ledsen om jag inte hinner, det är ganska hårt men jag märker att jag jobbar på bättre om jag har små delmål efter vägen. och om dom inte uppnås på rätt datum så firar jag när själva vikten är uppnådd.

Kommentarer
Postat av: Emma

Grattis!
För mig blev det + 0,8 kg.

2008-06-02 @ 12:15:34
URL: http://kompiskrubb.wordpress.com
Postat av: maua

okej, men du är snart tillbaka igen!

2008-06-02 @ 22:05:35
URL: http://maua.blogg.se
Postat av: frida

dukti vollo. ska bli kul å se dej nästa gång.. har nog hänt en del. satt just å tänkte.. va orättvist. en del får kämap för å hålal vikten med att tänka på allt vad man äter och att träna träna träna. hör sitter jag å stoppar i mej va som helst och gör inget annat än sitter hela tiden. rör mej till å från lsatbilen unegfär. å jag går banne mej inte upp. dumt va? =)känner mej nästan skyldi. men ja skulle vilaj ha ett kilo elelr två av dom så lasta hit dina sista tre då, de går bra.

2008-06-03 @ 18:25:34
URL: http://friafrida.blogg.se
Postat av: maua

hehe, men vet du, jag har fått lära mig att man inte ska ta fasta på sånt. det är jätteolika för alla och jag är glad för din skull att du slipper kämpa. förvänta dig inte jättemycket bara, jag har gått ner mycket men jag vägde mycket i november också! :)

2008-06-03 @ 21:22:47
URL: http://maua.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0