Min balkong

Jag hade planerat in en liten tripp ut till någon av blomsterhandlarna med min mamma idag egentligen, syftet var att handla blommor till balkongen. tyvärr kändes det inte så roligt att göra det eftersom det är så förbannat kallt här i luleå. et får bli nästa helg istället. katterna älskar verkligen våran balkong, så fort dom har dörren öppnas kastar dom sig ut för att klösa på sitt klösträd eller bara sitta och titta på fåglarna.

Jag har storslagna planer för balkongen i år, jag har faktiskt redan börjat lite grann. Det ska bland annat bli ett myggnät i spets med en supersmart lösning. funderar även på att sätta upp någon form av sänghimmel för att mysa till det lite extra.

image320
Ninja gillar balkongen.

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken fin bild, hon matchar!

2008-05-18 @ 11:14:15
URL: http://kompiskrubb.wordpress.com
Postat av: maua

Ja, vi ska ha massivt balkonghäng, jag och ninja!

2008-05-18 @ 13:08:36
URL: http://maua.blogg.se
Postat av: Emma

Jag och Mattias var på Blomsterlandet igår. Det blev lite stressigt eftersom Mattias inte ville vara där längre än nödvändigt (vi typ sprang genom affären på 15 minuter). Köpte jord, lecakulor, oregano, citrontimjan och en monstera som jag hoppas kunna driva upp till gigantisk storlek. Kryddorna har jag planterat i kruka i köket. Och så har jag planterat om alla blommor. Det blev fint, men en måste nog få passera vidare till de sälla jaktmarkerna, tror inte den kommer hämta sig (den ganska ljusa som stod i vardagsrumsfönstret).

2008-05-19 @ 12:33:00
URL: http://kompiskrubb.wordpress.com
Postat av: maua

åh, vad roligt! till helgen blir det nog en tripp för blominhandling som sagt. funderar också på lite kryddor, hoppas bara att jag är kompetent nog att inte a ihjäl dom på en gång! heh.

2008-05-19 @ 14:41:09
URL: http://maua.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0