Min dag

Idag har jag varit och jagat runt på stan efter diverse grejer, bland annat en bikiniöverdel, cykelpump, svinhårsborste(till nya håret), tabletter till köksbordet, sommrigt ljusblått linne och en liten duk till balkongbordet. allt var fint och bra och jag tog en fika med Sara och Nicole. sen har jag och andra Sarah varit och promenerat runt stora sjön och berget. Borstat katterna och tvättat har jag också gjort så jag kan ju med gott samvete slappa resten av kvällen.

Slängar av saknad
kommer ibland, speciellt när jag kollar igenom alla bilder. Ta bilden nedan till exempel. Blå himmel och utslagna träd som blommor. vem hade inte velat vara där just nu? Lyssnar lite på regina spektor - fidelity, den får mig att tänka på gbg också, jag och syrran kollade ju typ varje kväll. åh, varför är jag inte där?

image315



Kommentarer
Postat av: frida

köpte en svinhårsborste i helgen, den är skitbra =) viktit vetande. ha en bra dag lillvollo-pop.

2008-05-14 @ 06:02:23
URL: http://friafrida.blogg.se
Postat av: maua

Jag testade min igårkväll och jag tyckte den var toppen, håret blev mjukt och glansigt plus att den inte slet i tovorna! I love!

2008-05-14 @ 09:54:03
URL: http://maua.blogg.se
Postat av: Emma

Ska du inte lägga upp en bild på nya håret?

2008-05-14 @ 12:20:55
URL: http://kompiskrubb.wordpress.com
Postat av: maua

Jo, när jag har tvättat det. grejen är den att jag fick inte tvätta det för än typ ikväll/imorgon så det är så sunkigt nu :/

2008-05-14 @ 13:42:55
URL: http://maua.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0