Min händelselösa dag

Jag har verkligen ansträngt mig att göra så lite som möjligt, mitt tidigare inlägg gav mig själv en liten tankeställare, jag gör lite för mycket för ofta. måste ta det lugnt. Jag har bestämt mig för att titta på mer serier, typ som jag gjorde förr. har kollat på två avsnitt greys idag samt fixat nya desperate. så nu har jag tre serier att hålla reda på eftersom jag är inne i six feet under.
här kommer dagens bilder:




Lyssna på Richard Cheese!




Kommentarer
Postat av: Frida

åh vollo dendär hårfärgen är bara för snygg på dej =) hoppas du lyckas med att ta de lite lugnt.. andas ut ibland =) jag har drabbats av sömnsvårigheter..=/ sov 3tim per dasg förra veckan typ. tog tillåme ledig en natt för jag var för farligt trött.. somna ju hela tiden =( kram på dej saknar dej

2008-10-08 @ 05:49:19
Postat av: maua

men usch vad jobbigt! hoppas, hoppas, hoppas verkligen att du hittar ett dagjobb snart, nattjobb är bara helvete. Jag har ju som tänkt försöka ta mig ner snart, vi får se hur det går.. jag saknar ju dig också :)

2008-10-08 @ 09:36:45
URL: http://maua.blogg.se/
Postat av: Emma

Håller med Frida om håret. Hoppas du har kvar det tills jul (eller om det blir besök innan dess) så man får se den i verkligheten!

2008-10-08 @ 14:25:18
URL: http://kompiskrubb.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0