Mina förbjudna tankar

Just nu sitter jag i min soffa och tittar på en föreläsning i marratech, alltså en föreläsning över internet. Jag ser min lärare men hon ser inte mig. Jag är en väldigt dålig kursdeltagare när jag kollar på marratechföreläsningar. Ibland somnar jag, ibland sitter jag bara och surfar som nu till exempel. Jag har ofta lust att skriva något förbjudet i chatten, typ kuk. tänk om jag skulle göra det, vad skulle hända då? skulle jag bli utkastad? skulle dom bara ignorera mig? skulle jag säga att jag skrev fel eller skulle jag stå för mitt brott? åh, denna eviga kamp mot dom förbjudna handlingarna som alla vill utföra men ingen som vågar.

Livet känns i alla fall
lite lättare nu, har tagit tag i städningen och gjort det riktigt bra till och med. Det måste ju vara ett tecken på att jag känner mig lite gladare. Imorgon ska jag hämta ut mitt nya träningskort på Nautilus som jobbet pröjsar för. Det är jag så jävla tacksam för, det är inte billigt att hålla sig i form nu för tiden. Visst, nautilus är inte stans hetaste gym men det finns ingen prestige och det är skönt. man behöver inte vara så jävla snygg när man ska träna där. en annan bra grej är att dom har badhus och jag gillar ju att simma. Imorgon ska jag nog crosstraina och slita lite vikter i gymmet och det ska bli riktigt kul faktiskt.

Just ja! vi har ju
tapetserat ännu en lyxfondvägg, nu i vardagsrummet. Den är fetsnygg, lite Tove Jansson-känsla. vill ni se hur den ser ut? klart ni vill, här kommer den:


egg-zelent!

Kommentarer
Postat av: Carro

HAHA, skriv kuk, snälla!

2008-10-23 @ 14:46:08
URL: http://regalo.blogg.se/
Postat av: maua

men tänk om jag år underkänt på kursen då? för dåligt uppförande? ;)

2008-10-23 @ 14:56:13
URL: http://maua.blogg.se/
Postat av: Sarah

Vilken gullig tapet :)

2008-10-23 @ 17:31:17
URL: http://sarahyj.blogg.se/
Postat av: maua

Ja, visst är den?

2008-10-23 @ 22:37:55
URL: http://maua.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jaa, varför inte! Hemskt snyggt var det :S Fin du var i rött hår!

2008-10-24 @ 17:29:25
URL: http://lindkvistsofia.webblogg.se/
Postat av: Katta

Oj vad fin :) och håller med carro: skriv spontant ''kuk''

2008-10-24 @ 23:10:20
URL: http://kitani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0