Min första dag

Igår jobbade jag min första dag på fritidsgården och jag kan väl tycka att jag nog har hittat hem. ungdomarna (som är mellan 13-23 år) är hur gulliga som helst och tog verkligen emot en med öppna armar. kvällen flöt på bra och det var trevlig stämning. snart är det ju dax att åka till jobbet igen och det känns inte ett dugg betungande.


Vi har förresten
dragit igång med renoveringsprojekt här hemma, tvbänken är såld, tapeterna är beställda och dörrarna håller på att målas. nu fattas bara turen till IKEA där vi ska köpa något sofföverdrag, hylla och kanske en liten fåtölj om den får plats.

Kameran har fått
ligga på hyllan i veckan men en bild kan jag ju faktiskt bjussa på, en riktig ögonblocksbild.



Ni skulle se C och ninja just nu, C ligger på mattan med ansiktet neråt och sussar, ninja ligger på hans röv och gör det samma. båda däckade av utmattning, haha.

Kommentarer
Postat av: Helena i klassen

Du, vilken häftig bild!

2008-09-18 @ 21:07:32
URL: http://avenfluganharetthjarta.blogg.se/
Postat av: maua

Ja, den blev lite najs :)

2008-09-18 @ 21:25:34
URL: http://maua.blogg.se/
Postat av: Sofia

Är man ungdom när man är 23? ;)

2008-09-19 @ 14:43:32
URL: hhttp://lindkvistsofia.webblogg.se
Postat av: maua

Sofia: man kan vara det beroende på hur man har haft det i livet. endel av våra besökare kommer från krigsdrabbade länder där man kan ha varit tvungen att växa upp jävligt fort och gått miste om mycket.

2008-09-19 @ 17:35:19
URL: http://maua.blogg.se/
Postat av: Sofia

Nu var ju inte mitt syfte att påpeka huruvida vissa människor haft det svårare i livet än andra, jag var mer nyfiken på din definition av vad en ungdom är (insåg till min glädje att jag iaf har åldern inne ;) ) Alla förstår förhoppningsvis att det inte är lika fördelaktigt att växa upp i alla länder, som det är i Sverige...

Sen handlar det antar jag, om hur du som ledare möter olika människor, oavsett ålder. Det blir väl du som människa som måste vara tillräckligt socialt kompetent att kunna möta alla människor oavsett vad de har med sig i ryggsäcken, låter utmanade, inte sant?

2008-09-20 @ 23:28:10
URL: http://lindkvistsofia.webblogg.se/
Postat av: maua

Min definition av en ungdom? Ja du, man har väl rätt att vara det så länge man behöver. eftersom det heter ungdomens hus kallar vi alla våra besökare för ungdomar och då spelar det ju egentligen ingen som helst roll vad jag tycker personligen.



Om jag som människa är tillräckligt social kompetent att kunna möta alla mäniskor? ska jag ta det som en pik? Det har ju i alla fall gått bra hittills, men det återstår ju att se. om jag är kompetent nog alltså.



2008-09-21 @ 10:04:21
URL: http://maua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0